19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Falda final çıktı

Türkiye ile Almanya arasında bu akşam oynanacak olan Euro 2008 yarı final maçı öncesi İzmir'li falcı Fatma Bacı'nın falında Milli Takım'a kupa çıktı.

Türkiye ile Almanya arasında oynanacak yarı final maçı öncesinde ülke genelinde olduğu gibi İzmir'de de maç için hazırlıklar sürüyor. İzmirliler, heyecanla akşamki maça hazırlanırken, Susuz Dede Parkı'nda ziyaretçilerin falına bakan Fatma Bacı Milli Takım oyuncuları için de kart açtı. Açtığı kartlarda kupa gören Fatma Bacı, "Takımımıza kupa çıktı. İnşallah bu maçı alacağız. Yeter ki onlar gayret etsinler. Maçın bir başında bir de sonunda gol olacak. Ya 2-0 ya da 3-0 Türkiye yenecek" dedi. Golleri kimin atacağına dair tahminde bulunan Fatma Bacı, isminin içinde A, E, ve M harfi bulunan oyuncuların gol atacağını söyledi.


Bu arada tatil için İzmir'de bulunan Japon turistler de milli maç öncesi Türklere destek verdi. Almanya karşısında Türkiye'yi desteklediklerini belirten Japon turistler, ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla milli coşkuya destek oldular. Türk futbolcuların çok iyi performans sergilediğini belirten turistler, Türkiye'nin 3-1'lik skorla maçı tamamlayacağına inandıklarını söylediler. Milli maç nedeniyle forma almak için sokaklara çıkan vatandaşlar ise Türkiye'nin Almanya karşısında galip geleceğine
inandıklarını belirttiler.

Milli Takım forması ve bayrak satışından memnun olan esnaf ise Türkiye'nin alacağı galibiyetin kendilerini artan satışlardan daha çok mutlu edeceğini söyledi.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 16:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?