4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Fırtına kötü vurdu

İzmir’de etkisini gösteren fırtına, birçok çatı, elektrik direği ve trafik lambalarının yıkılmasına neden oldu. 6 katlı apartmanın çatısının uçması sonucu 3 ev ve 3 araç hasar gördü. Fırtınadan, vapur seferleri de nasibini aldı.

Gece etkili olan fırtına Buca’da bir evin çatısının yıkılmasına neden oldu. 700/2 Sokak içerisinde bulunan 6 katlı Şakirbey Apartmanı’na ait çatı, fırtına nedeniyle uçtu. Uçan çatı, yan tarafta bulunan Rıfat Özcanlı’ya ait tek katlı evin üzerine düşerek, çatıyı yıktı. Alüminyum çatı, daha sonra cadde bulunan 35 AND 58, 35 ZE 027 ve 35 AK 8833 plakalı araçların üzerine düşerek durabildi. Olayda, yoldan geçen vatandaşlar ve sürücüler yara almadı. Çatının uçmasının ardından, yol 30 dakika trafiğe kapatıldı.

Çatının düşmesi sonucu evinin çatısı çöken Rıfat Özcanlı, "Evde otururken büyük bir gürültüyle kalktık. Biz deprem oluyor zannettik. Evin içerisinde çatı parçalarını görünce şok olduk. Şükürler olsun canımıza bir şey olmadı" dedi. Polis, yaptığı ilk öncelemede, 3 aracın ve 3 evin hasar gördüğünü tespit etti.

Diğer yandan İzmir Seferihisar yolu üzerinde bulunan trafik levhaları rüzgarın etkisiyle devrildi. İzmir’de etkili olan fırtına sabah saatlerinde vapur seferlerinin aksamasına neden oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 15:42:30
Güncelleme :15 Şubat 2005 Salı 15:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?