8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Futbolcu Ümit Davala siyasete soyundu

Eski milli futbolcu Ümit Davala, siyasete soyunarak AKP'ye katıldı. AKP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen delege yemeğine katılan ünlü futbolcuya partililer yoğun ilgi gösterirken, Davala da AK Parti bayrakları salladı. 

AKP İzmir İl Başkanlığı tarafından Princess Otel'de düzenlenen delege yemeğine katılan eski milli futbolcu Ümit Davala, siyasete ülkeye hizmet etmek için girdiğini söyledi. AKP'yi ise Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile aynı düşünce ve görüşlere sahip olduğu için tercih ettiğini belirten Davala, "20 sene Almanya'da yaşadım. Ondan sonra da 12 sene Türkiye'de yaşadım. Ülkemi ve İzmir'i seviyorum. Ülkem ve İzmir için elimden gelen her türlü yapmaya hazırım. Şuana kadar ülkeme spor yaparak hizmet ettim. Bundan sonra da siyaset içersinde hizmet etmek istiyorum. AKP'yi de başbakanın açıklamaları, davranışları bana çok mantıklı geldiği için tercih ettim. 

Başbakanı kendimle aynı düşüncede gördüğüm için bu partiye başvurdum. Partililer tarafından da çok hoş karşılandım. Partide alacağım her türlü görevi seve seve yapmaya hazırım. Ülkeye hizmet etmenin en iyi yolu olarak AKP'yi gördüm" dedi. Siyasete girerken kendine bir hedef koymadığını belirten Davala, "Ne belediye başkanı, ne de milletvekili olma gibi hedeflerim var. Ben sadece ilk adımı attım, zaman her şeyi gösterecek" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 11:31:36
Güncelleme :27 Mayıs 2006 Cumartesi 13:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?