4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Gece kulübüne molotoflu saldırı

İzmir’in Konak İlçesi Alsancak semtinde 1. Kordon’da bulunan bir barın içerisine kimliği belirsiz kişi ve kişilerce molotof kokteyl atıldı.

Perde ve masaların alev almasının ardından çıkan yangın, kısa sürede görevliler tarafından söndürüldü. İçeride müşterilerin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, olay Baryum Bar isimli iş yerinde sabah 08.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, İbrahim Kelleci’ye ait iş yerine gelerek açık bulunan kapıdan elindeki molotof kokteyli atarak kaçtı.

Masa ve perdelere isabet eden patlayıcı madde, kısa sürede alev aldı. Patlamayı duyan barda gece görevlisi Mustafa Sağöz, müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangının ardından polis geniş çaplı araştırma başlatırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri iş yerinde inceleme yaptı.

Barın yanında bulunan apartmanın kapıcıları, 25-30 yaşlarında, uzun boylu bir kişinin gelerek içeri bir madde attığını ve hızla ara sokaklara kaçtığını söyledi.

Bar sahipleri, kimseyle husumetleri bulunmadığını, yapanların neden yaptığı konusunda bilgi sahibi olmadıklarını söylerken, polis olayın siyasi bir boyutu bulunmadığını tahmin ediyor. İş yerinde atılan molotof kokteyl parçaları, bomba uzmanı görevliler tarafından titizlikle toplanarak incelenmek üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bomba İmha Amirliği’ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 14:13:45
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 16:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?