2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Genç adaylara tam destek

GENÇ ADAYLARA 'ÇİÇEĞİN BAŞKENTİ'NDEN TAM DESTEK

AK Parti İzmir 2. Bölgenin genç milletvekili adayları Hamza Dağ ve Bekir Pakdemirli, 'Çiçeğin Başkenti Bayındır'ı ziyaret etti.

AK Parti'ye destek için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan adaylar; Bayındır ilçesine bağlı Furunlu köyünde kahvehane toplantılarına katıldı, sivil toplum örgütlerini ziyaret etti, esnaf gezileriyle vatandaşların AK Parti'den beklentilerini dinledi.

Köy toplantılarında AK Parti'nin Köydes ve Beldes projelerini anlatan milletvekili adaylarından Hamza Dağ, oy almak için popülist söylemlerde bulunmadıklarını belirtti. Dağ, "Biz diğer partiler gibi 600 TL vereceğiz demiyoruz. Yaptıklarımızı, verdiklerimizi anlatıyor, yapacaklarımızı söylüyoruz. 8,5 yıllık icraatlarımız yapacaklarımızın aynasıdır" dedi.

AK Parti'li Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in de katıldığı köy ziyaretinde Dağ, Küçük Menderes Havzası'nda yapılacak projeleri halka anlattı. Tarım sektöründe 52 üründe tarımsal destekleme uygulaması başlattıklarını belirten Dağ, "Tarım ve gıda alanında da aynı başarılı performansla devrim niteliğinde işler başardık. Hükümetimiz döneminde ilk kez mazot desteği vermeye başladık. Tarımda 2023 hedefimiz, dünyada ve bölgesinde tarım alanında söz sahibi ülke konumuna gelmek" diye konuştu.

Milletvekili adayları, Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahattin Cihan'ı ziyaret etti. Cihan'dan bölge esnafının sorunlarını ve isteklerini dinleyen milletvekili adayı Pakdemirli, esnaf ve sanatkarın toplumun, ekonominin omurgası olduğunu söyledi. Pakdemirli, "Sağlanan güven ve istikrar sayesinde işadamlarımız ile girişimcilerimiz dünyanın dört bir yanında yeni pazar ve yatırım imkanı buldu. Esnafımız sıkıntıya düştüğünde borçları yapılandırdık. Ödeme kolaylıkları sağladık ve en önemlisi istikrar sayesinde yatırım ortamına güven sağlandı" dedi.

GENÇ ADAYLARA 'ÇİÇEĞİN BAŞKENTİ'NDEN TAM DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 12:04:05
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 13:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?