19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç işadamları fırsat yaratacak

Ege Genç İşadamları Derneği, 22 ve 23 Mayıs’ta organizasyon yaptı. Dernek üyesi 70 kuruluş, 200 farklı ürününü tanıtacak. İşbirliği olanaklarını görüşecek 

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir’de “Sektör, Tanıtım ve İşbirliği Günleri” düzenliyor. EGİAD bünyesinde faaliyet gösteren “Sanayi, Hizmetler, Tarım ve Dış İşleri Komisyonları” “EGİAD Sektör Tanıtım ve İşbirliği Günleri” adı altında eklinlik organize etti. 22 ve 23 Mayıs tarihlerinde Bayraklı’daki Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek tanıtım günlerinde EGİAD üyesi 70’e yakın kuruluş yer alacak, 200 farklı ürün tanıtılacak. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu,“EGİAD Sektör Tanıtım ve İşbirliği Günleri” ile dernek üyeleri arasındaki ilişkinin gelişmesini hedeflediklerini söyledi. 

Organizasyonun ilk gününde Finansbank Özel Bankacılık Merkez Müdürü Murat Sağman, “Türkiye Ekonomisinde Son Gelişmeler” konulu konferans verecek.
İki gün boyunca 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek etkinlik kapsamında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nin ilk katında EGİAD üyelerinin sahibi olduğu otomotiv kuruluşları yeni modelleri tanıtacak. İkinci katta ise çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren dernek üyelerinin standları gezilebilecek, firma ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi alınabilecek.

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 11:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?