26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç kadının sır ölümü

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Alaybey semtinde bir çocuk annesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hasta kayıt bölümünde çalışan Satı Karasu(26), evinde göğsünden tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Polis ekipleri Karasu'nun cesedi başında "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuğuma bakamıyorum" yazılı bir not buldu. Olayla ilgili genç kadının özel bir şirkette şoförlük yapan eşi Z K. ile emekli başkomiser kayınpederi İ.K. ifadeleri alınmak üzere Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu araştırılıyor.


Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde 1860 Sokak, numara 7/8 Melodi Apartmanı'nda meydana geldi. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde bir çocuk annesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hasta kayıt bölümünde çalışan 26 yaşındaki Satı Karasu'nun cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede genç kadının göğüs kafesine isabet eden bir kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Karasu'nun cesedi başında "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuğuma bakamıyorum" yazılı bir not bulan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili genç kadının emekli başkomiser kayınpederi İ K ile özel bir şirkette şoförlük yaptığı öğrenilen kocası Z K ifadeleri alınmak üzere Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan detaylı incelemenin ardından olayın cinayet mi intihar mı olduğunun kesinleşeceği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

..
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 16:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?