26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Genç radyocu Türkiye 1.'si oldu

Yaşar Üniversitesi Medya Merkezi İnternet Radyosu program yapımcısı Turgut Onarır, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu'nun birlikte düzenlediği yarışmada Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu'nun birlikte düzenlediği yarışmada genç gazeteciler "Gençler Cinselliğe Hazırlıksız yakalanıyor (Bilmemenin, Bilgilendirmemenin Maliyetleri Ne)" konusunda basın, radyo ve televizyon için ürettikleri çalışmalarıyla yarıştılar. Yaşar Üniversitesi Medya Merkezi İnternet Radyosu program yapımcısı Turgut Onarır(23), kendisinin hazırlayıp sunduğu “Bir Leylek Hikâyesi” adlı programla katıldığı yarışmanın “Radyo Dalı”nda Türkiye birincisi oldu. Onarır,Ankara'da Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun merkezinde düzenlenen törende ödülünü aldı.

Radyo Dalı'nda geçtiğimiz yıl da birinci olan Turgut Onarır, 15 dakikalık programında, gençlerin cinsellik konusundaki bilgisizliğinin nedenlerinin, aile, okul ve medyanın eksikliklerinden kaynaklandığını, çocuklar ve gençlerle yapılan röportajlar ve uzman görüşü ile vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 12:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?