3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Göztepe Bank Asya 1. Lig'de

ŞAMPİYON GÖZTEPE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Çankırı Belediyespor'u 2-0 yenerek, bitime bir hafta kala Bank Asya 1. Lig'e yükselen Göztepe, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den aldı.

Karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşayan Göztepeli futbolcular, sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı. Protokol tribününe çıkan Göztepeli futbolcular ve teknik heyete madalyalarını takan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, şampiyonluk kupasını takım kaptanı İlhan Şahin'e takdim etti. Şampiyonluk madalyalarını alan futbolcular, daha sonra sahaya inip şampiyonluk turu attı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da kupa töreni sırasında Göztepe'nin şampiyonluk sevincine katıldı.

Sahaya inerek taraftarları selamlayan kulüp başkanı İmam Altıntaş, "Bu başarının geleceğini sezon başından biliyorduk. İnşallah tüm camiaya uğur getirir. Göztepemizin büyük hedefleri vardır. Bu hedef karşısında ilk adımı atmış bulunuyoruz" diye konuştu.

Kulübün futbol direktörlüğünü yapan Ali Gültiken ise, "Göztepe çok büyük bir camia ve futbol yuvasıdır. Bu şampiyonluk büyük Göztepe taraftarına gelsin" dedi.

Geçen sene Bucaspor'u Süper Lig'e çıkaran, bu sezonda Göztepe'yi Bank Asya 1. Lig'e çıkarma başarısı gösteren Teknik Direktör Özcan Kızıltan ise, zor ve yorucu bir sezon yaşadıklarını, birçok sorunlarla uğraştıklarını ama pes etmediklerini belirterek, "Göztepe camiası bundan daha büyük başarıları hak etmektedir. İleriki yıllarda Göztepe'yi daha iyi yerlerde göreceğiz" şeklinde konuştu.

Göztepeli futbolcu Tayfun Özkan ise, Göztepe gibi bir kulübe hizmet ettiği için onur duyduğunu ve bu şampiyonluğu hayatı boyunca unutmayacağını belirtti.

İzmir Valisi Cahit Kıraç ise yaptığı açıklamada, "Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Göztepe bizim Süper Lig ve Avrupa ligleri özlemimiz i giderecektir. Tüm caimayı kutluyorum" dedi.

Futbolcular, idareci ve teknik kadroyla birlikte şampiyonluk fotoğrafı çektirdikten sonra taraftarlarla birlikte İsyan Marşı'nı söyleyerek galibiyetin tadını doyasıya yaşadılar.

ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
ŞAMPİYON GÖZTEPE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 20:46:02
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 01:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?