26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Gündoğdu'da gençlik coşkusu

Ulusal bayramların kentte coşku içinde ve anlamına uygun bir şekilde kutlanmasını hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yılki 19 Mayıs'ta da gençlere coşkulu bir bayram daha yaşattı. 

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen konserde, gençlerin büyük beğenisini kazanan Pinhani grubu ve rock müzik sanatçısı Teoman sahne aldı. On binlerce İzmirlinin doldurduğu Gündoğdu Meydanı, tarihi günlerinden birini yaşadı. 

KOCAOĞLU'NA SEVGİ GÖSTERİSİ 

Alandaki gençlere seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, düşmana ilk kurşunun sıkıldığı kent olan İzmir'in, tüm ulusal bayramlarda olduğu gibi bu 19 Mayıs'ta da büyük bir coşkuya sahne olduğunu belirterek, "İzmir, Türkiye'nin en aydınlık kenti. Kurtuluş Savaşı'nın başladığı ve bittiği yer. İzmir'de tüm ulusal bayramlar en büyük coşkuyla kutlanıyor" dedi. Gençlerin bayramını kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu konuşmasını "Büyük Başkan" sloganları arasında tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İzmirli gençler için düzenlediği konserde ilk olarak Pinhani grubu sahne aldı. Sevilen şarkılarını gençlerle birlikte seslendiren grubun ardından Teoman sahneye çıktı. Geç saatlere kadar süren konserde Gündoğdu Meydanı'nı dolduran gençler, unutulmaz bir gece yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 12:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?