2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Hancıoğlu Camii'ne huzur geldi

HANCIOĞLU CAMİİ'NE HUZUR GELDİ

Kentte bulunan okul, cami gibi kamuya hizmet veren yapılardaki tadilat işlerini sürdüren Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 1.Kadriye Mahallesi'nde yer alan Hancıoğlu Camii'nin avlusunu genişleterek daha güvenli bir yapı oluşturdu.

Hancıoğlu Camii bitişiğinde bulunan duvar yükseltilerek daha geniş bir bahçe alanı kazanıldı. Burada yapılacak düzenlemeler kapsamında bahçeye mermer döşenecek camiyi kullanan vatandaşlar özellikle kışın çamur sorununu tekrar yaşamak zorunda kalmayacaklar. Ayrıca bu alana tuvalet ve abdesthane de yapılacak. Böylece camide çok daha çağdaş bir hizmet verilmeye başlanacak. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren çevre sakinleri Konak Belediyesi'nin verdiği hizmetler sayesinde mahallelerinin daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir hale geldiğini söylediler. Halkın ve kentin sorunlarını bir bütünlük çerçevesinde çok kısa bir sürede çözen Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kalıcı imalatlar yaparak kentin huzur ve esenlik içinde yaşamasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, vatandaşların sorunlarının çözümünde yanlarında olduklarını belirterek istek ve şikayetlerin 444 35 66 numaralı telefona veya dostbaskan@konak.bel.tr adresine iletildiğinde yardımcı olacaklarını söyledi.

HANCIOĞLU CAMİİ'NE HUZUR GELDİ
HANCIOĞLU CAMİİ'NE HUZUR GELDİ
HANCIOĞLU CAMİİ'NE HUZUR GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 10:22:03
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 13:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?