8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Hastanede kuaförlü mini barlı oda

İzmir'deki özel bir hastane, arzu eden hastalar için günlük 450 YTL karşılığında kuaförlü, mini barlı, kablosuz internet erişimli, iki tv, iki banyolu özel bir oda imkanı sunuyor.

Hastalar, yatağındayken saçını yaptırıp, bakımına hastalığı süresince de özen gösterebiliyor. İçi özel dizayn edilen odanın paravanla ayrılan diğer kısmında ise refakatçiler aynı imkanlardan faydalanabiliyor.

Odada, özel olarak tasarlanmış mobilyalardan oluşan misafir kabul bölümü, biri plazma olmak üzere 2 adet Tv, dijital yayın, kablosuz internet bağlantısı, mini bar, 2 adet banyo ve tuvalet, saç kurutma makinası, özel refakatçi yatağı, pijama, havlu, terlik, sabun, şampuan, setleri bulunuyor. 

ÖZEL KUAFÖR SERVİSİ

Hastalar, ücretsiz olarak kuaför servisinden yararlanabiliyor. Hasta, yatağında saç, sakal traşı olup, fön, boya yaptırabiliyor. İzmir Özel Kent Hastanesi Müdürü Dr. Ruşen Yıldırım, VİP Suit odasında hastalar için her türlü imkanın düşünüldüğünü, odanın otellerdeki prensipten yola çıkılarak dizayn edildiğini belirtti. 

Başta iş adamları olmak üzere, öğretim görevlileri ve çeşitli meslek grubundaki hastaların bu tür bir odaya ihtiyaç duyduğu bilgisini veren Dr. Yıldırım, “Odada, her türlü iş yapma imkanına sahip altyapı mevcut. Hastalar, ofislerindeki çalışma imkanına burada da sahipler. Refakatçi ve hasta için ayrı ayrı duş, tuvalet imkanlarına kadar her şey var. Bu oda, hastaların rahatsızlığının iyileşmesine pozitif etki yapıyor” diye konuştu.


AA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2006 Salı 19:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?