4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Hastanede yangın paniği

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cerrahi servisi olarak yenilenen binada yangın çıktı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, binada inşaat olması nedeniyle hizmet verilmemesi büyük bir faciayı önledi.

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sınırları içerisinde daha önce Sağlık Meslek Lisesi yurt binası olarak hizmet verirken geçen yıl hastaneye devredilen ve cerrahi servisi olarak yenilenen binada bugün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Tadilat gören binanın hemen yanındaki kullanılmayan yataklarda başlayan yangın, daha sonra diğer katlara sıçradı. Bina camlarının şiddetli bir şekilde patladığı yangın sırasında hastane içerisinde kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın, büyümeden söndürüldü.

Yetkililer, yangının inşaat işçilerinin çalışırken aşağıya attığı ve yatakların tutuşmasına neden olan sigara izmaritinden çıkmış olabileceğini bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2005 Pazar 16:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?