26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

'Havalimanı'na üç koldan ulaşım

Geçtiğimiz yıl Adnan Menderes Havalimanı'na doğrudan ve ucuz ulaşımı başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de hizmet ağını genişletti. İZOTAŞ, Cumhuriyet Meydanı ve Çiğli'den hareket eden otobüslerle artık havalimanına üç ayrı noktadan sefer düzenleniyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımdakini atağını yeni hizmetlerle sürdürüyor. Adnan Menderes Havalimanı'na başlattığı seferlerle ucuz ve konforlu ulaşım sağlayan Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler üzerine iki ayrı hat daha ekleyerek havalimanına üç koldan ulaşım imkanı sundu. İZOTAŞ, Çiğli ve Cumhuriyet Meydanı'ndan kalkan otobüsler, giden ve gelen yolcuları kentin farklı noktalarına daha kısa mesafede ulaştırmaya başladı.


VİP otobüslerle 24 saat ucuz ulaşım sunan Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes Havalimanı seferlerinde uyguladığı fiyat tarifesine göre Kentkartlı biniş ücreti 2,70 YTL, sürücü kartlı biniş ise 4 YTL. Ayrıca bu hatlarda 3 veya 5 kontörlük elektronik biletler de geçerli oluyor.


200, 202 ve 204 hat numaralı Havalimanı otobüslerinin güzergahları ise şöyle, Çiğli Garaj-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:200): Mavişehir, Karşıyaka, Altınyol, Yeşildere, Karabağlar, Ulaştırma, Havalimanı. Cumhuriyet Meydanı-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:202): Grand Efes Oteli, S.Nevres Bulvarı, Montrö, Lozan, Vasıf Çınar, Cumhuriyet Bulvarı, M.Kemal Bulvarı, Çeşme Otoyolu, Serbest Bölge, Havalimanı. İZOTAŞ-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:204): Bornova Metro, Aydın Otoyolu, Otogar, Aydın Otoyolu, Serbest Bölge, Ulaştırma, Havalimanı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 10:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?