27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

Hem sapık hem numaracı

İzmir'in Bornova ilçesinde iki kız torununa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 57 yaşındaki şahıs, adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden anne S.G, dün akşam ilköğretim okulu öğrencisi kızları C.G. (13) ve F.G.'ye (12) öz dedeleri H.K.'nin (57) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu. Olayın ardından gözaltına alınan Karayolları'ndan emekli dede H.K., ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. H.K., torunlarının pantolonlarını indirip elle sarkıntılık ettiğini, ancak herhangi bir tecavüz girişiminde bulunmadığını söyledi.

Olayın ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından korumaya alınan iki kız kardeş doktor kontrolünden geçirildi. Yapılan kontrollerde kızların tecavüze uğramadığı belirlendi. Anne S.G.'nin ise, babasından şikayetçi olduğunu, daha önce de bir kez sarkıntılık girişiminde bulunduğu için cezasını çekmesini istediğini söylediği öğrenildi.


Gözaltına alınan H.K., parmak izi alınması için Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Parmak izi alındıktan sonra adliye çıkışında basın mensuplarını karşısında görünce 'Tansiyonum var' diyerek kendini yere atan H.K., polisler tarafından yerden kaldırılarak polis aracına bindirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?