26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hilton müdürleri toplandı

Hilton Oteller zincirinin bölge başkanları ve genel müdürleri, İzmir'de organize edilen dönem toplantısında bir araya geldi.


Hilton International Avrupa Bölgesi Başkanı Wolfgang Neumann, Hilton'un Türkiye'deki yeni yatırımları hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin çok önemli stratejik bir pazar olduğunu ifade eden Neumann, Hilton'un ilerleyen dönemde büyük illerin dışındaki diğer illerde yatırıma gideceğini belirtti. Türkiye'de özellikle Hilton Garden Inn markasını oluşturacaklarını ifade eden Nemuann, Kosifler ve Ambrio şirketleriyle Garden Inn otelleri için anlaşmalar imzalandığını söyledi.

İlk etapta Diyarbakır, Kütahya, Bursa ve Manisa'da Hilton Garden Inn konseptinin 2010 yılına kadar uygulamaya konulacağını ifade eden Neumann, "Kosifler'le 25, Ambrio ile de 20 otel hedefimiz var. Hilton Garden Inn'ler orta sınıfa yönelik olacaklar. Türkiye pazarı oldukça büyük. Daha fazla partnerle zaman içinde ilerleyebiliriz" diye konuştu.


Türkiye ekonomisi ve turizminin gelişmesinin kendilerini de mutlu ettiğini belirten Neumann, Türkiye'de Garden Inn konsepti için seçilen dört ilde başka bir uluslararası otel zincirinin bulunmadığına dikkat çekerek, Garden Inn'lerin arkasında Hilton markası olduğu için hiçbir endişe taşımadıklarını söyledi.

..
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 01:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?