2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Hız ölüm getirdi!

İZMİR’in Balçova İlçesi’nde, kırmızı ışıkta duran belediye otobüsüne aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobilin arkadan çarptığı kazada, sürücü 25 yaşındaki Müslüm Düzgün ve arkadaşı, 18 yaşındaki Ömer Aydın öldü, Ulaş Tataroğlu yaralandı. Çeşme’deki bir kafeteryada çalışan Aydın’ın, İzmir’de oturan annesine sürpriz ziyarette bulunmak istediği ortaya çıktı.

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında Levent Marina Kavşağı’nda meydana geldi. Çeşme'de tatil yaptığı ve bir arkadaşını İzmir’den almaya geldiği belirtilen Müslüm Düzgün yönetimindeki 34 KA 1090 plakalı otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta duran 46 yaşındaki Mustafa Yücel yönetimindeki 35 U 0633 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı.

Kazayı görenler durumu sağlık ekipleri, polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde İstanbul’dan Çeşme’ye tatile gelen Müslüm Düzgün’ün sürücü koltuğunda sıkışarak öldüğünü belirledi. Otomobilde bulunan Ömer Aydın ile Ulaş Tataroğlu ise yaralandı. Sağlık ekipleri, kaza yerinde yaptığı ilk müdahale ardından yaralıları, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan iki yaralıdan durumu ağır olan Ömer Aydın, tüm müdahalelere rağmen öldü.

Kaza sırasında, sürücü Müslüm Düzgün ile yanındaki Ömer Aydın’ın, emniyet kemerlerinin takılı olmadığı ve hava yastıklarının da açıldığı belirlendi. Müslüm Düzgün'ün cesedi, sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile çıkarılarak İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Otobüs şoförü Mustafa Yücel ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Görgü tanıkları, otomobilin aşırı hızlı olduğu ve fren yapmasına karşın duramayıp otobüse arkadan çarptığı yönünde ifade verdi.

Ölenlerden Ömer Aydın’ın, Çeşme’de bir kafeteryada çalıştığı belirtildi. Ömer Aydın’ın, İzmir’de oturan annesini ziyaret etmek için yola çıktığı belirtildi. Müslüm Düzgün ile Ömer Aydın’ın cenazelerinin otopsilerinin ardından ailelerine teslim edileceği, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

...
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2013 Cumartesi 18:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?