8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Hizmetiçi eğitim seminerleri başladı

Amacı, kültür ve sanatın geliştirilmesi, yaygınlaştırılması olan Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF), İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) çalışanları için hizmet içi eğitim seminerleri başlattı. Seminerler, isteyen tüm meslek kuruluşlarına da verilecek. 

Kurulduğundan bu yana, İzmir'e yeni bir soluk getiren SKSF, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İESOB çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim Seminerleri'ni başlatan SKSF'nin Meslek Edindirme ve Geliştirme Kursları da yakında devreye girecek. 

Esnaf Odalarının iç bünye ve müşteri ilişkilerinde bireysel yeteneklerin geliştirilmesinin amaçlandığı hizmet içi eğitim seminerlerinin, 2 aşamada tamamlanacağı bildirildi. Seminerlerin yönetimini üstlenen SKSF Genel Koordinatörü Hülya Dinçel, "SKSF olarak amacımız, her yaştan kişiye yararlı bilgileri, konularının uzmanlarıyla aktarmak ve bireysel yeteneklerin ortaya çıkmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır" dedi. 

Dinçel, İEOSB ile yaptıkları işbirliği sonucu, 10'ar saatten oluşan ve 2 aşamada gerçekleşecek olan seminerlerde, özellikle iletişim, kurumsal imaj, ekip yönetimi, konularında uygulamalı bilgilendirme yapıldığını ve seminer sonunda katılımcılara birer sertifika verileceğini duyurdu. Dinçel, Soyer Kültür Sanat Fabrikası'nın, tüm meslek odası çalışanlarına ve üyelerine yönelik kişisel gelişim programları ve elemanlardan daha iyi verim alabilmek için de özel gelişim programları düzenleyeceğini bildirdi. Dinçel, ayrıca SKSF'de Üst Düzey Yönetici Asistanlığı, İhtisas Sekreterliği Programları, Sıcak Satış programlarının da başladığı müjdesini verdi. SKSF İcra Kurulu Başkanı Mehmet Refik Soyer de Soyer Kültür Sanat Fabrikası'nın amacının, çağdaş, çağcıl ve evrensel değerlerle bezenmiş Türk kültürünün yaşaması ve gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu anımsatarak, "Türk Ulusu ve Milletinin, ulaşacağı hedeflere, daha az zahmetle ve yıpranmadan varmasına okyanustaki bir damla misali de olsa yardımcı olmak istiyoruz. Bu yolu giderken, insani değerleri yükseltecek olan eğitimlerle kol kola yol almak, pek tabiidir. Ticaret alemine kalifiye eleman yetiştirmek, misyonlarımızdan biridir" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 14:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?