26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Hüseyin Beşok'a çifte müjde

Milli basketbolcu Hüseyin Beşok'un sabah saatlerinde ikiz bebeği oldu. Bebeklerin ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Beşok, babalık duygusunu iki defa yaşadığını söyledi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 bebeğin ölümünü de değerlendiren Beşok, ölümlerin ürkütücü ve üzücü olduğunu söyledi.


Galatasaray'da oynayan milli basketbolcu Hüseyin Beşok'un eşi Türkan Beşok özel bir hastanede sabah saatlerinde tüp bebek yöntemi ile doğum yaptı. Başarılı ameliyatın ardından biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek dünyaya getiren anne Türkan Beşok'un ve bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
İkinci kez baba olduğunu söyleyen Hüseyin Beşok, "İkinci kez baba oldum. Şu anda üç çocuğum var. Çocuklarımızın adını Zeynep ve Onur koyduk. Eşim ve çocuklarımın sağlık durumları çok iyi" diyerek mutlu olduğunu dile getirdi.


İkiz bebek olması ardından İzmir'de yaşanan bebek ölümlerini değerlendiren Hüseyin Beşok, "Bebek ölümlerini gazetelerden gördük. Bebek ölümleri üzücü.Tabi haberleri okuyunca tedirgin oluyoruz. Anneler babalar ve hastane görevlileri dikkatli olmalı" diyerek ölümlerin üzücü olduğunu söyledi.
(Mİ-Mİ-MFS-S)

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 13:57:07
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 14:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?