5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İEÜ'den yeni sınav merkezi

Dil eğitiminde iddiasını sürdüren İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu, Londra Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yer alan Ticaret ve Sanayi Sınav Kurulu’nun sınav merkezi olarak, yeni bir başarıya imza attı.

İEÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Banu Barutlu, Londra Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret ve Sanayi Sınav Kurulu’nun dünyanın çeşitli merkezlerinde turizm, iş idaresi, bilgi teknolojileri, pazarlama gibi yaklaşık 30’dan fazla alanda elaman yetiştirmeyi hedeflediğini belirtti. Müdür Barutlu, sınav merkezi olarak onay almalarında İEÜ’nin İzmir Ticaret Odası’nın girişimleriyle kurulmuş olmasının yanı sıra, nitelikli akademisyen kadrosu ve üstün teknolojik alt yapının etkili olduğunu söyledi.

İEÜ tarafından sunulacak olan programların ticaret ve sanayi alanında çalışan kişilere büyük yarar sağlayacağına işaret eden Barutlu, "Üniversitemizde öğretim elemanları tarafından eğitim programları düzenlenecek, sınavlar verilebilecek ve katılımcılar Londra Ticaret ve Sanayi Odası onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar. Bu eğitim programlarına katılan ve sınavlarda başarılı olan katılımcılar, mesleki bilgileri ile dil becerilerini birleştirecek ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika sahibi olacaklar" dedi.

İzmir
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 12:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?