2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

İmzalar Balbay için

Tutuklu gazeteci CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın özgürlüğüne kavuşması için CHP İzmir İl Teşkilatı öncülüğünde başlatılan imza kampanyasının bir ayağı da önceki gün Menemen'de yapıldı.

CHP Menemen İlçe Teşkilatı tarafından ilçenin üç ana merkez noktasında kurulun standlarda imza kampanyası başlatıldı. Kampanya ilçede yoğun ilgi gördü.

CHP İlçe Başkanı İsmail Akıncı, Mustafa Ali Balbay'ın Ankara'da görevinin başında olmasını istediklerini belirterek, "12 Haziran 2011'de ülkemizde genel milletvekili seçimi yapılmış, milletin iradesi ile yeni Meclis oluşturulmuştur. Bu yeni Meclis 1 Ekim 2011'de toplanacaktır. Mustafa Ali Balbay bu seçimde İzmir Milletvekili olarak halkın iradesi ile sçilmiştir. İzmir halkı Mustafa Ali Balbay'a vekalet vermiştir fakat Mustafa Ali Balbay bu görevini yerine getirememektedir. 1 Ekim 2011'de yeni Meclis'in tam olarak toplanmasını, milli iradenin eksiksiz olarak temsil edilmesini ve Kurtuluş Savaşı'nı yöneten Meclis'in bu ruhuna saygı duyan Milletvekilimiz Mustafa Ali Balbay'ı hiçbir engelle karşılaşmaksızın Ankara'da görevinin başında olması için tüm İzmir ve ilçelerinde olduğu gibi Menemen'de de imza kampanyasını tamamladık. İlçeden çok iyi bir katılım ldu. Açtığımız imza kampanyasına destek verenlere teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2011 Cumartesi 14:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?