26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İntihara kalkışan kadını polis kurtardı

İzmir'de bunalıma giren genç bir kadın, çok sayıda hap içerek ölmek istedi.


Edinilen bilgiye göre Hatay, 318 Sokak'ta bulunan Ak Apartmanı'nda gece geç saatlerinde meydana gelen olayda, Şerife A. (33) isimli kadın, girdiği bunalım sonucu intihar girişiminde bulundu.

Bir bayan arkadaşını arayarak, intihar edeceğini söyleyen Şerife A., alkol aldıktan sonra, çok sayıda hap yuttu. Arkadaşının polisi araması ile birlikte harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede genç kadının evine geldi. Ancak polis tüm ısrarlarına rağmen genç kadına kapıyı açtıramadı.

Konak İlçe Asayiş ekiplerinde görevli bir komiser, nöbetçi savcıyı arayarak durumu bildirdi. Nöbetçi savcının talimatıyla evin kapısın kıran polis ekipleri, kapının arkasında yerde hareketsiz halde yatan Şerife E. ile karşılaştı. Yerde yatan genç kadının sinir krizi geçirmesi polislere zor anlar yaşatırken, kadının elini ve yüzünü kolonya ile silerek, rahat nefes almasını sağlayan polis ekipleri, 112 Acil ekiplerini bekledi. Sağlık ekiplerini gelmesiyle birlikte evden sedye yardımıyla çıkarılan Şerife A., Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, evde yapmış oldukları ilk incelemede genç kadının alkol aldıktan sonra çeşitli ilaçlar yuttuğunu tespit etti. Bu arada Şerife A.'nın daha önce de birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.
Genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 08:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?