27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

İşbankası'ndan '84' ödülü

Türkiye İş Bankası kuruluşunun 84. yılında üniversite sınavında ilk 84'e giren öğrencileri plaket ve bin YTL para ödülü ile onurlandırdı.


"Altın Çocuklar" adlı uygulama kapsamında bu yıl Aliağalı öğrenci Abdullah Yıldırım (18) da ilk 84'e girdiği için İş Bankası Aliağa Şube Müdürü Şevket Postacı tarafından plaket ve para ödülü ile onurlandırıldı.

Sayısal 1 kategorisinde Türkiye genelinde 21. olan ancak seçtiği bölüm itibari ile sayısal 2 puan türüne göre 46. sırada yer alan Aliağalı genç Hacettepe Tıp Fakültesi'ne gitmeye hak kazandı. Seçtiği bölümün hayali olduğunu belirten Abdullah Yıldırım, "Çok çalıştım, sistemli çalıştım ve başarılı oldum. Alp Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisiydim okulumda ki öğretmenlerime de teşekkür ederim. İş Bankası'na da bizleri onurlandırdığı ve heveslendirdiği için teşekkür ederim" dedi.


"Onlar bizim altın çocuklarımız" diyen İş Bankası Aliağa Şube Müdürü Şevket Bostan, ilk hakkında istediği bölümü dereceye girerek kazanan Abdullah Yıldırım'ı tebrik ederek, "Sınava girerken yumuşak uçlu kalem ve silgiden daha fazlasına sahip olduğu için bu sınavda başarılı olduğundan eminiz. Biz İş Bankası olarak her yıl kuruluş yıldönümümüz kadar dereceye giren öğrencileri onurlandırıyoruz. Geçen yıl ilk 83 öğrenciye vermiştik bu yıl bir yaş daha büyüdük. Önümüzde ki yıllarda da buuygulama devam edecek" şeklinde konuştu.


İş Bankası'nın "Altın Çocuklar" uygulaması kapsamında Aliağalı öğrenci Abdullah Yıldırım plaketini ve para ödülünü Şube Müdürü Şevket Postacı'nın elinden aldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 11:09:32
Güncelleme :18 Eylül 2008 Perşembe 11:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?