8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

İşyeri alev alev yandı

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde trafik takip işleri ile ticari taksi alım satım işleri yaptığı belirlenen Mustafa Pala'ya (46) ait işyerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kundaklama ihtimali üzerinde durulan yangın, apartmanda oturan vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında maddi zarar meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Bahçelievler 501 Sokak, numara 8/B'de bulunan Mustafa Pala'ya (46) ait Perpa İç ve Dış Ticaret adlı trafik takip ve ticari taksi alım satım işlerinin yapıldığı dükkanda gece saat 04.30'de meydana geldi. İşyerinde yangın çıktığını gören apartman sakinleri gece yarısı gürültüyle uyandı. 

Alt kattaki dükkanın yanması üzerine paniğe kapılan vatandaşlar, sokağa çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çevreye sıçramadan söndürülen yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. 4 katlı binanın birinci katında oturan Melek ve Ali Sönmez çifti de bebekleri Meriç'i alarak, korkuyla sokağa fırladı. İşyerinin önünde içinde benzin olduğu tahmin edilen bir pet şişe ele geçiren polis ve itfaiye ekipleri, yangının kundaklama sonucunda da çıkmış olabileceğini ancak bu durumun daha sonra yapılacak bilirkişi incelemesi sonucunda netlik kazanacağını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 13:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?