19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İZFAŞ, kış fuarına hazırlanıyor

İZFAŞ, düzenlediği fuarlar ile kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve hedef ülkelerin ekonomilerine hizmet etme misyonunu sürdürüyor. Ayakkabı/Kış 2008 - 24. İzmir Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı, 3-6 Temmuz 2008 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek.


Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak, Ayakkabı /Kış 2008'de bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme modellerinin yanısıra çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektörel yayınlara yer verilecek. Ayakkabı /Kış Fuarı'na, Türkiye toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40'ını gerçekleştiren ve merkez konumunda olan İzmirli ayakkabıcılarının yanısıra Adana, Adapazarı, Antalya, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Konya, Manisa, Trabzon ile İtalya ve Hindistan'dan firmalar katılıyor.


Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarını İZFAŞ, İzmir Ayakkabıcılar Odası, EGEAYSAD-Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenliyor. Firma defileleriyle renklenen fuar, gelecek sezonun ayakkabı modasına yön verecek.


İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, “Her geçen yıl daha da artan bir dinamizmle gerçekleştirdiğimiz Ayakkabı Fuarlarımızı sektörün öncü kuruluşlarıyla ve sektörün kalbinin attığı kentte düzenlemenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Türkiye'nin öncü ayakkabı fuarı yine İzmir'de gerçekleşecek” dedi.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 11:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?