5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir: Bu kez podyumda mankenler değil vatandaş vardı

İzmir’de faaliyet gösteren Mert Optik, yaz sezonu gözlüklerinin tanıtımı için ilginç bir defile düzenledi. Defilede İzmirli mankenlerin yanısıra kasap, boyacı, bakkal, obez manken, ve ev hanımları podyuma çıkarak gözlükleri tanıttı.

Mert Optik, mağazalar zincirine eklediği 12. şubesi olan Alsancak mağazasında 2004 ilkbahar-yaz sezonu gözlüklerini tanıttı. Mağaza önünde düzenlene defilede mankenlerin yanısıra kasap, bakkal, berber, boyacı, obez manken ve ev hanımlarından oluşan vatandaşlar da podyuma çıktı.
5 dakika boyunca podyumda kalan 10 yıllık kasap Özer Koşar (37), mankenliğin zor olmadığını, mankenlerin kolay para kazandığını söyledi. Mert Optik mağazasının sahibi Mert Pala da, "Mankenler çok fazla para isteyince bizde vatandaşı podyuma çıkardık. Yeni ürünlerimizi vatandaş tanıtmış oldu" dedi. Defile düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi.
Defile sonunda mağaza tarafından vatandaşlara gözlük ve tişört dağıtılınca izdiham yaşandı. Gözlük almak isteyen vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi.

İZMİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 23:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?