5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir: Çantasını almak istedikleri kadını yumruklayıp 4 dişini kırdılar

İzmir’in Hatay semtinde, çantasını kapkaççılara vermemek için direnen bir kadın, kapkaççılar tarafından yumruklandı. Kadının 4 dişi kırıldı.

Olay gece saat 24:00 sıralarından, İzmir Üçyol 304 sokak ile 356 sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasibe Düzkel (40) isimli kadının evine gittiği sırada, omuzundaki çantayı 3 kişi almaya çalıştı, çantasını vermemek için direnen Düzkel, kapkaççılar tarafından yüzüne yumruk yedi ve yerlerde sürüklendi. Sesler üzerine gelen vatandaşları gören kapkaççılar çantayı alamadan olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Yüzüne aldığı darbeler ile yaralanan Hasibe Düzkel’in, 4 dişi kırılırken yerde sürüklenmekten dizleri parçalandı. Olaydan sonra Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen Hasibe Düzkel, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Çantasında 60 milyon lira para, cep telefonu ve kartların olduğunu belirten Düzkel, "Bana bunu yapan kişilerden sonuna kadar şikayetçi olacağım" diye konuştu.

Polis, Hasibe Düzkel’in verdiği eşgaller doğrultusuna, olaydan sonra kayıplara karışan 18 ile 22 yaşları arasındaki 3 kapkaççıyı yakalamak için çalışmalara başladı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İZMİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 16:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?