5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir: Ekonomi Üniversitesi'nden tercih kolaylığı...

İEÜ Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Süleyman Ünlütürk ve Yazılım Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Görkem Paçacı'nın hazırladığı program sayesinde, ÖSYS kılavuzunda yer alan bütün bilgiler web ortamında değerlendiriliyor ve puana göre tercih sıralaması yapılıyor. "Geleceğiniz için tıklayın" sloganı ile projeye başladıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Ünlütürk, öğrencilerin fikirlerini İEÜ Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM) çatısı altında hayata geçirdiklerini kaydetti. Yrd. Doç. Dr. Ünlütürk, ayrıca KOBİ'lere web sayfası tasarımı, yazılımlar gibi hizmetler verdiklerini belirtti.


Lisedeki rehber öğretmeninin isteği üzerine programı hazırladığını söyleyen İEÜ Yazılım Mühendisliği Öğrencisi Görkem Paçacı ise, kendisinin de şu andaki adaylarla aynı zorlukları yaşadığını ifade etti. Paçacı, "İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği Bölümü'nde öğrenim görmekten çok mutluyum. Fikirlerimin hayata geçirilmesi ve böylesine desteklenmesi, beni ve arkadaşlarımı daha başarılı olmaya itiyor. Üniversite adaylarına programımızla yardımcı olmak, beni gururlandırıyor" dedi.


Bu arada web ortamında tercih yapabilmek için, 5 Milyon lira ücret karşılığında kredi kartı bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 17:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?