4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

İzmir: Güzelyalı'da Kültür Merkezi...

Fuat Göztepe Parkı’nın yanındaki eski As Sineması’nın yerine yapılacak olan ve 1 trilyon 425 milyar liraya ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nin temel atma töreni, bugün gerçekleştirildi.

Törene, CHP İzmir Milletvekilleri Canan Arıtman, Sedat Uzunbay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ile vatandaşlar katıldı.

Erdal İzgi de kendi başkanlığı döneminde projesi çizilen merkezin temel atma törenine bir çelenk gönderdi.


Törende konuşan Konak Belediye Başkanı Tunçağ, "Sayın Erdal İzgi döneminde projesi yapılan bu merkezin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Bu merkezde 317 koltuk kapasiteli, 8 kurs odası olacak. Gitar, bağlama, piyano gibi kurslar vereceğiz. Ayrıca diğer salonlarda çeşitli etkinlikler olacak" diye konuştu.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, Adnan Saygun Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışını yapacaklarını, ihale sürecinin tamamlandığını, ancak usul yönünden bazı eksiklikler bulunduğunu kaydetti. Kocaoğlu, 40 günlük Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ilk kez bir temel atma törenine katıldığının da altını çizdi.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2004 Cuma 13:46:46
Güncelleme :30 Temmuz 2004 Cuma 14:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?