5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir: Türkücü Tatlıses, hakkındaki iddiaları yalanladı...

İzmir Fuar Alanı’ndaki Menekşe Çay Bahçesi’nde düzenlenen basın toplantısına başlamadan önce elmalı nargile ve Türk kahvesi içen Tatlıses, vurulduğu yönündeki haberleri yalanlamak için toplantıyı gerçekleştirdiğini anlattı.

Tatlıses, "Dün Bodrum’dan çıktık ve aşırı bir telefon trafiği yaşadık. Daha sonra bir internet sitesinde kolumdan vurulduğum yönünde bir haber yer aldığını öğrendim. Bir konserimde taktığım kolluktan dolayı böyle bir şey ortaya atılmış. Boynumla ilgili kireçlenme problemim var o da koluma vuruyor, bir hafta önce de koşarken taşa basarak düştüm o sırada dirseğim yere çarpınca çok zedelendi. Kolumu korumam lazımdı çünkü ben sahnede hareketli adamım. Hareketlerimi kısıtlamak için kolluk taktım. O da spekülasyonlara sebep oldu. Kolum burada, bakmak isteyen bakabilir. Bize kurşun atılmaz, sanatçıya kurşun atılmaz, gül atılır, tebessüm atılır. Bize kurşun atana biz yine gül atarız. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle doktora gidip MR çektiremedim. Bir deli kuyuya taş atıyor biz akıllılar da çıkarmaya çalışıyoruz, çıkaramıyoruz çünkü dibe gitmiş. Ben buradayım, yoluma devam ediyorum. Kimseyle bir düşmanlığım da yok aslan gibiyim. Bizim kimseyle bir husumetimiz yok, biz sanatçıyız, sanatçı birleştiricidir. Bundan sonraki konserlerime koluma kolluk takarak çıkacağım. Konserlerin iptal olması gibi bir durum söz konusu değil" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses ayrıca, LGS’de birincinin Şanlıurfa’dan çıkması konusunda ise "Urfa’da Oxford yok ama birincilikler devam ediyor. Hemşehrimi tebrik ediyorum" dedi.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 19:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?