19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir Fuarı'nda kayboldular

77. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışına gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, görevlinin Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın standını bulamaması üzerine 15 dakika boyunca 3 No'lu holde dolaştı.

 

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun durumu fark etmesi üzerine görevli durduruldu ve 5 dakika sonra stand bulunarak Bakan Çağlayan'a gezdirildi.


İzmir Fuarı'nın açılışına gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu görevlinin Sanayi Bakanlığı'nın standını bulamaması üzerine zor anlar yaşadı. 20'ye yakın koruma ordusu ile gezen Çağlayan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 3 No'lu holde kılavuz tarafından aynı yerde 3 tur attırılınca görevli polisler olayı fark ederek kılavuzu durdurdu. Kaybolduğunu fark eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ne gezdirip duruyorsun. Gel bakayım buraya. Standı bilmiyorsan sor kardeşim" diyerek kızdı.


Görevlinin standları karıştırdığını söylemesi üzerine 5 dakika boyunca bekledi. Başka görevlinin gelmesi üzerine stand bulunarak gezdirildi. Gazetecilerin 'Kayboldunuz mu?' sorusana "Kaybolduk ama standı bulduk. Buradayız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 03:18:58
Güncelleme :23 Ağustos 2008 Cumartesi 09:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?