19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir itfaiyesine övgüler yağdırdı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halkın can ve mal güvenliğini sağlayarak 24 saat görev yapan İzmir İtfaiyesi ile ilgili 4.5 yıldır en ufak bir şikayet duymadığını belirterek, “Sizlerle övünç ve kıvanç duyuyorum” diye konuştu.


İtfaiye Haftası nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır, İtfaiye Şube Müdürleri Hasan Fehmi İstengir, Cengiz Öngör ve İsmail Özgültekin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugüne kadar itfaiye teşkilatı ile ilgili en ufak şikayetin gelmediğini belirterek, “Bu da sizlerin özverili çalışmalarınızdan kaynaklanıyor. AKS 110 ve Toros Eğitim Merkezimiz ile Türkiye'ye öncülük ediyoruz. Orman yangınlarına verdiğimiz destek, Orman Bakanlığı yöneticileri tarafından Türkiye'ye örnek gösteriliyor. Orman idareleri, her fırsatta bizlere bu destekten ötürü teşekkür ediyor. Bu konudaki gayretleriniz göğsümüzü kabartıyor. Başarılı çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarınızın nazar değmeden artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.


Başarının arkasında kendilerini personel alımı, araç gereç teminatı konularında her zaman destekleyen Başkan Kocaoğlu'nun bulunduğu kaydeden İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır ise “Sizin desteğinize layık olmaya çalışıyoruz. İlçelerde de itfaiye teşkilatlarını aynı standartlara çıkartmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Araç, malzeme yoğunluğunu artırdık. Personel takviyesini de sağladığımızda AKS 110 ilçelerimizde de aktif olacak” diye konuştu. Barandır, ayrıca Toros Eğitim Merkezi'nde geçtiğimiz yıl 26 bin öğrenciye eğitim verdiklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 10:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?