27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

İzmir sokaklarında kapkaççı dehşeti

İzmir'in  Hatay Semti'nde kimliği belirlenemeyen kapkapçı, çantasını almaya çalışırken kendisine direnen 66 yaşındaki Saadet Gergin'in başına demir çubukla vurup yerde yatırdıktan sonra boynundaki altın kolyesini kopartarak alıp kaçtı. Kanlar içinde kaldırıldığı hastanede başına 10 dikiş atılan Gergin'in boynunda, kollarında ve yüzünde dehşetin izleri kaldı.

Olay dün saat 14.30 sıralarında Hatay, 317 Sokak 21 numarada meydana geldi. Almanya'dan emekli olduktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan bir çocuk annesi Saadet Gergin, ziyaret için gittiği yakınının oturduğu apartman önünde zile basıp ana kapının açılmasını bekledi. Bu sırada yaşlı kadının arkasından yaklaşan kimliği belirsiz saldırgan, Saadet Gergin'in elindeki çantasını almaya çalıştı.

BAŞINA DEMİR ÇUBUKLA VURDU

Gözü dönmüş kapkaççı, kendisine direnerek çantasını vermeyen Gergin'in, başına elindeki demir çubukla vurdu. Başı kanlar içinde kalan yaşı kadını yere de yatıran kapkaççı, daha sonra çantasını alamadığı Saadet Gengin'in boynundaki altın kolyeyi kopartarak alıp kaçtı.

Apartman girişinde yaşanan olayın ardından yaşlı kadının yardım çığlıklarını duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saadet Gergin'in başına 10 dikiş atıldı. Kapkaççının saldırısı nedeniyle boynunda, kollarında ve yüzünde morluklar oluşan Gergin, tedavisinin ardından evine gönderildi.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan ve yakınlarının yanında kalan Saadet Gergin, saldırganın biran önce yakalanmasını beklediğini söyledi. Polis ekipleri de saldırının ardından soruşturma başlattı. Kayıplara karışan kapkaççının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 14:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?