9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

İzmir'de 'Atatürk ve Cumhuriyet' konseri

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Korosu, ulusal eğitime katkı amacıyla, Atatürk ve Cumhuriyet Konseri düzenledi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi'nin desteği ile Fuar İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konser, Klasik Türk Müziği Devlet Korosu sanatçısı şef E. Uğur Urşan tarafından yönetildi. TÜLOV Başkanı ve aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanlarından Hakan Tartan'ın evsahipliğinde verilen konsere, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur, İzmir Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Ali Karaman, Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu, Balçova Kaymakamı Ünal Erdoğan, emekli askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik öncesi konuşma yapan TÜLOV Başkanı Tartan, Atatürk'ü anma konseri düzenledikleri için onur duyduğunu, aynı zamanda bu konserin ulusal eğitime katkı amacıyla gerçekleştiriliyor olmasından dolayı daha da mutlu olduklarını ifade etti. İki bölüm halinde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserinin ilk yarısında 13 adet eser seslendirildi. İkinci yarıda ise konuk sanatçılar Mehsem Eyiler ve Ahat Uruk sahne aldı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 09:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?