8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

İzmir'de ayakkabı ve çanta fuarı

13-16 Temmuz 2006 tarihleri arasında organize edilen 20. İzmir Ayakkabı Çanta ve Aksesuarları Fuarı yarın kapılarını profesyonel ziyaretçilere açıyor. 

Dört gün boyunca açık kalacak 20. İzmir Ayakkabı Çanta ve Aksesuarları Fuarı'na Türkiye'nin çeşitli illerinden ve özellikle tanıtımının ağırlıklı olarak yapıldığı Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Bulgaristan, Hindistan, İngiltere, İspanya, Kanada, Mısır, Pakistan, Romanya ve Yunanistan'dan alıcı heyetlerin ve profesyonel ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor. 

Açılış töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Muharrem Toprak, İzmir Milletvekili Yılmaz Kaya, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Susam, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özcan, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel, Ege Ayakkabıcılar Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sezerler, ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Tuncer, ESBAŞ Koordinatörü Hüdai Kurt, İzmir Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla Uluslararası İzmir Fuar Alanı 1 No'lu Hol girişinde gerçekleşecek. 

Açılış konuşmalarının ardından ünlü mankenlerin katılımıyla açılış defilesi yapılacak. 
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 17:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?