4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

İzmir'de Başbakan'ı güldüren pankart

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve törene katılmak üzere, eşi Emine Erdoğan ve bazı bakanlarla birlikte İzmir’e geldi. Başbakan'a açılan, "Sen Allah’ın bir lutfusun, ama tek kusurun Fenerli olmak" yazılı pankart herkesi gülümsetti.

Ankara’dan özel bir uçakla 1 saat rötarlı olarak Adnan Menderes Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan’a, eşinin yanısıra Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü eşlik etti. Başbakan ve beraberindekileri havalimanında İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil Tataş, İl Jandarma Alay Komutanı Şükrü Dinçol, AK Parti İl Başkanı Ali Aşlık, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ve çok sayıda partili karşıladı.

Havaalanının VİP Salonu girişinde kendisine sevgi gösterilerinde bulunulan Başbakan Erdoğan için açılan ilginç bir pankart dikkat çekti. AK Partili olduğu ileri sürülen bir vatandaşın açtığı ve üzerinde "Sen Allah’ın bir lutfusun, ama tek kusurun Fenerli olmak" yazılı pankart orada bulunan herkesi gülümdetti.

Gaziemir programı iptal edildiği için kendisine tahsis edilen otobüs yerine makam aracına binen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, buradan karayolu ile şehir merkezine geçerek, Hilton Oteli’nde İzmirli iş adamlarının onuruna verdiği yemeğe katılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2005 Perşembe 21:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?