19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de dehşet dolu dakikalar

İzmir'in Konak ilçesinde şehir eşkıyası iki kardeş, yollarını kestikleri otomobildeki 3 kişiyi gasp etti.

Devriye gezen polis ekibinin olayı fark etmesi üzerine kaçan gaspçı kardeşler, polis otosuna pompalı tüfekle ateş açtı.

Konak ilçesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana gelen olayda, müzisyen Barış Buluter, ev kazası geçiren annesi Gülveren Buluter'i Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdükten sonra aracına yakıt almak için arkadaşları Burç Varış (19) ve Ömer Taşgıt (26) ile birlikte en yakın benzin istasyonuna doğru yola çıktı.

Yolda çeşitli suçlardan sabıkalı M.E. (33) ile kardeşi S.E. (28) pompalı tüfekle aracın önünü kesti. Gaspçı kardeşler, otomobildekileri pompalı tüfeklerle gasp ederek olay yerinden kaçtılar.

Bu sırada devriye gezen asayiş ekipleri, 2 gaspçıyı görünce yakalamak için peşlerine düştü. Polisleri fark eden gaspçılar, pompalı tüfeklerle ekip otosuna ateş açtı.

Şans eseri açılan ateş sonucu polislerden yaralanan olmazken, bazı saçmalar otomobile isabet ederek zarar verdi. Polisler, S.E.'yi kısa sürede yakalarken M.E. kaçmayı başardı.

Yapılan araştırmalar sonucunda M.E. yaklaşık bir saat sonra 2203 Sokak numara 61 karşısındaki boş arsada asayiş ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan gaspçı kardeşler, karakolda yapılan işlemlerin ardından Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 13:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?