19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de doğu batı buluşması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı Kars, Ardahan ve Iğdırlılar'ın gecesinde "Kars ile İzmir'i kardeş yapalım" önerisi geldi.


Ege Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu kuruluş şenliğine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Doğduğumuz yeri unutmadan, İzmir'de 'İzmirli' olup kentin kalkınması için elbirliğiyle çalışmalıyız" dedi.

Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen ve coşkulu bir havada geçen şölende Yavuz Bingöl, Yudum, Tayfun Talipoğlu, Cevdet Balcı, halk ozanları ve halk oyunu ekipleri sahne alırken milletvekilleri Esfendar Korkmaz ile Ensar Öğütücü, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile belde belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bizim birbirimizden başka dostumuz yoktur. Birlik, beraberlik içinde olursak, ekonomik krizlerin bile bir önemi olmayacaktır" diye konuştu. Desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür eden Ege Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı Öner Karaosmanoğulları, "Taşeronlaşmaya, hırsızlığa karşı her zaman mücadele verdi, Başkanımız'a teşekkür ediyoruz" dedi. Karaosmanoğulları, Başkan Kocaoğlu'na bir çağrıda da bulunarak, "Kars ile İzmir'i kardeş şehir yapalım" önerisinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 13:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?