26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de esrar operasyonu

İzmir'de gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda 21 kilo 368 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, "Gelincik" ismi verilen ilk operasyonda Diyarbakır'dan İzmir'e uyuşturucu esrar maddesi getiren H.A'nın (33) kullandığı aracı durduran İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince 15 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirilirken, araca eskortluk yapan C.Ö (40), M.Ş.G. (54) ve Z.M.G (52) isimli şahıslar yakalandı. Şahıslardan M.Ş.G. ile Z.M.G.'nin kardeşi olduğu öğrenilen M.G. (52) isimli şahıs ise uyuşturucu maddelerin temini ile sevkıyatında rol oynadığı gerekçesiyle Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yakalandı.


Narkotik Büro Amirliği tarafından Bornova Ambarlar Kavşağı'nda gerçekleştirilen ikinci operasyonda ise 4 kilo 300 gram esrarın ele geçirildiği, konuyla ilgili olarak da B.E. (33) isimli şahsın yakalandığı öğrenildi.

Uyuşturucu madde satışı gerçekleştiren şahıslara yönelik olarak düzenlenen üçüncü operasyonda ise, madde bağımlısı kişilere uyuşturucu sattığı öğrenilen O.K.isimli şahsın evinden 1 kilo 368 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Gerçekleştirilen üç ayrı operasyon neticesinde, toplam 21 kilo 368 gram esrar maddesi ele geçirilirken yakalanan şahıslardan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?