8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

İzmir'de esrar operasyonu

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri iki ayrı operasyonda 6 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Polis, biri bayan 3 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Bürosu ekipleri, R.B (35) isimli şahsın evinde esrar bulunduğu ihbarını aldı. Polis, hakim kararıyla Aziziye Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. "Sera" isimli narkotik köpeğinin de katıldığı operasyonda 4 kilogram esrar, 271 karton kaçak sigara ve 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Operasyonda evde bulunan ve suç ortağı olduğu iddia edilen R.B. ile eşi A.B'yi de gözaltına aldı. 

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını genişleten polis, Gaziler Caddesi'nde durumundan şüphelendiği R.B. (27) isimli şahsı durdurdu. Şahsın taşıdığı poşet içerisinde 2 kilogram esrar ele geçirildi. Yapılan araştırmada şahısların esrar maddelerini okul önlerinde ve eğlence merkezlerinde satmak istediği ortaya çıktı. İfadesi alınan biri bayan 3 kişi," esrar bulundurmak ve satmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 19:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?