19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de fuhuş operasyonu

İzmir polisi, fuhuş olaylarını önlemek amacıyla operasyon yaptı. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu, il genelinde otel, ev ve sokaklarda yaptıkları baskınlarla fuhuşa geçit vermiyor. Ahlak Bürosu ekipleri, Konak ilçesi Basmane semtinde bir otele baskın yaptı. Otelde erkekler ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen Dağıstan uyruklu Sakınat Magomedova, Kupra Alıeva ile bu bayanlarla para karşılığı cinsel ilişkiye giren N.Ç., E.K ve otel görevlileri M.Ö. ve C.U. yakalandı. 

Dağıstan uyruklu Kupra Alıeva hakkında fuhuşa aracılık etmek, otel görevlileri M.Ö. ile C.U. hakkında fuhuş için yer temin etmek suçundan işlem yapıldı. 

Ahlak Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Konak ilçesi Alsancak semtinde bir binanın ikinci katında bulunan daireye baskın yapıldı. Travestilerin erkekler ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri tespit edildi. Ahlak Bürosu ekiplerinin eve yaptığı baskında M.S., T.A., O.S. isimli travestiler ile bunlarla ilişkiye giren Ü.S. yakalandı. 

M.S. hakkında fuhuş için yer temin etmek, O.S. hakkında da yanlış kimlik bilgisi vermek suçlarından işlem yapıldı. 

Her iki baskında gözaltına alınan Dağıstan uyruklu Kupra Alıeva ile diğer zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?