5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de gece kulübüne saldırı: 2 yaralı

İzmir’in Basmane Semti’nde bir gece kulübüne kimliği belirsiz kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.
Olay, Basmane Garı yanındaki Büyük Numune Gece Kulübü’nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Karakoç’a ait gece kulübüne gelerek bir süre içerdekilerle konuşan kimliği belirsiz saldırgan, daha sonra dışardaki aracında bulunan kalaşnikof marka otomatik silahı alıp, dışarıdan kulübü taradı. Olayda, kulüpte bulunan Murat Esmer (22) ve İdris Elma (35) bacaklarından yaralandı. Kulüp içerisinden karşılık verilmesi üzerine saldırgan olayda kullandığı otomatik silahı atarak geldiği araçla olay yerinden kaçtı.
Yaralılardan Murat Esmer Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, İdris Elma ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Saldırının kumar borcu yüzünden gerçekleştirildiği iddia edilirken, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 01:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?