2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

İzmir'de sayısal loto sevinci

İZMİR'DE SAYISAL LOTO SEVİNCİ

İzmir'in Bornova ilçesinde son iki haftada üst üste Sayısal Loto'da 6 bilen 721 bin 464 ile 695 bin 446 liralık kuponları satan market sahibi Engin Bilgen, "İstanbul'un Nimet Ablası varsa artık İzmir'in de Aysun Ablası var. İnşallah bu hafta da 6 bilen bizde çıkacak" dedi.

Son iki haftada Sayısal Loto'da 6 bilen İzmir'den çıkarken, Sayısal Loto kuponlarının oynandığı bayi de aynı oldu. 5. Sanayi Sitesi'ndeki loto bayisi ve Aysun Market işletmecisi Engin Bilgen, iki hafta üst üste 6 bilen kuponu sattıkları için çok şaşırdıklarını belirterek, "Bayimizin adı eşimin adını taşıyor. İki hafta önce ilk kez Sayısal Loto'dan 6 bilen talihli çıktı. Bizim için sevindirici bir olay oldu. Ardından geçen hafta da 6 bilen talihlinin yine bizden satılması çok sevindirdi. İlk önce

inanamadık. Fakat Ankara Milli Piyango İdaresi'nden telefon gelince gerçek olduğuna inandık. İnşallah bu hafta da 6 bilen bizden çıkar" dedi.

İki hafta üst üste 6 bilen kuponları sattıktan sonra Sanayi Sitesi'ndeki bazı kişilerin ortadan kaybolduğuna dair söylentilerin dolaştığını esprili bir şekilde dile getiren Bilgen, "Kime çıktı bilmiyoruz ama en azından bir teşekkür telefonu etselerdi sevinirdik" diye konuştu.

Şehrin dört bir yanından gelen müşteriler ise, büyük ikramiyeyi duyduklarını ve bu bayiden oynamak için geldiklerini söylediler.

İZMİR'DE SAYISAL LOTO SEVİNCİ
İZMİR'DE SAYISAL LOTO SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 10:25:04
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 17:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?