8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

İzmir'de trafik kazası: 1 yaralı

İzmir Altınyol'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada bariyerlere çarparak yaralanan sürücüye, olay yerinde ilk müdahaleyi, İzmir Asker Hastanesi'nde görevli Tabip Üsteğmen yaptı. 

Daha sonra ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Ediniken bilgiye göre, kaza, Altınyol Corners önünde, gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Karşıyaka'dan Konak yönüne gitmekte olan Burak Eriş'in kullandığı 35 BRA 39 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. 

Kazada hasar gören aracın sürücüsü Burak Eriş(30) yaralandı. Kaza sırasında arkadaşlarıyla birlikte Alsancak'tan dönen ve İzmir Asker Hastanesi'nde Tabip Üsteğmen olarak görev yapan Muzaffer Kahraman(35), yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Eriş, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir bilgisayar şirketinde çalıştığı öğrenilen Burak Eriş'in, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 12:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayati fikret erdinç IP: 88.250.175.xxx Tarih : 21.01.2009 15:35:11

Bir yol ayrımında şaşıran bir sürücü bariyerlere çarparak çok tehlikeli bir hasar meydana getirmiş. Bana bir e-mail adresi verirseniz hem resimlerini yollarım hemde daha fazla bilgi. Sizlere ulaşanlara önem verdiğinizi anlamak için lütfen en kısa zamanda cevaplayınız ki başkalarının hayatı tehlikeye girmeden gerekli önlem alınsın.