5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'de 'yıldızlı' yılbaşı geceleri

İzmir’de oteller, yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler için hazırladıkları yılbaşı programlarını satışa sunmaya başladı.

Kişi başı 60 ile 230 milyon lira arasında değişen otel programları, ’konaklama’ imkanı ve çocuklara yönelik programlar da sunuyor.

İzmir kent merkezindeki beş yıldızlı otellerin programları şöyle:


Crown Plaza İzmir Oteli, ’Lomboz Bar’da düzenlenen ’Yılbaşı gala mönü’ programıyla en uygun yıldızlı programı sunuyor. Konuklara çerez çeşitleri, dip soslu krudite ve peynir çeşitleri, patates kroket ile limitsiz yerli içki sağlanıyor.

Otel, konuklarına kişi başı 190 milyon liraya balo salonunda İstanbul Gelişim Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek ’Yeni yıl gala yemeği’ seçeneğiyle kişi başı 130 ve 160 milyon liraya, Punta ve Manzara restoranlarda farklı lezzetlerin yer aldığı yeni yıl mönüleri de sunuyor.


İzmir Hilton Oteli ise konuklarına ’ücretsiz konaklama’ imkanı sağlıyor. Otelin üç ayrı mekanında gerçekleştirilecek farklı programlarda, kişi başı 160 ile 230 milyon lira ödeyerek çift kişilik bilet alanlar, çift kişilik oda ve kahvaltıdan ücretsiz yararlanacak.

Pop müzik sanatçısı Altay’ın sahne alacağı Barbaros Paşa salonundaki eğlencenin bedeli ise kişi başı 185-210 ve 230 milyon lira arasında değişiyor.


Ege Palas Oteli de hazırladığı farklı içerik ve fiyatlardaki program seçenekleriyle konuklarını eğlence dolu bir yılbaşı gecesi geçirmeye davet ediyor.

Otel, konuklarına kişi başı 135 ya da 145 milyon lira karşılığında canlı müzik eşliğinde zengin bir yılbaşı yemeği mönüsünün yer aldığı ’Balo salon’ programının yanı sıra 60, 85 ve 105 milyon lira karşılığında ’Haşmet Bar’, ’Bella Vista’ ve ’Panorama’ programlarına katılma imkanı sunuyor.


Çeşme Sheraton Otel ise hazırladığı Viyana, Manzara ve Spice’s paketleriyle konuklarını tek gece konaklamalı yılbaşı kutlamalarına davet ediyor.
cnn türk
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 14:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?