19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmir'den AKP'ye 3 bin yeni üye

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılmak üzere İzmir'e gelmesiyle, partiye katılımları gündemde olan 3 bin kişi de düzenlenen törenle AK Partili oldu. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti'nin bir merkez partisi olduğunu belirterek; "AK Parti İl Kadın Kolları Kongremizde, İzmir'deki sivil toplum kuruluşlarından, meslek odalarından, muhtarlarımızdan, siyaset dünyasından 3 bin kişi törenle partimize katıldı. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, sembolik olarak 21 kişiye rozet takarken, toplam 3 bin kişinin partimize katılımı sağlandı. AK Parti'nin bir merkez partisi olduğu bir kez daha kanıtlamıştır. Katılımlar gücümüze güç katmıştır. AK Parti halkın partisidir, son katılımlar da gösteriyor ki, toplumumuzun her kesimi AK Parti'yi desteklemektedir" dedi. 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları kongresinde yapılan katılım töreniyle İzmir'de 3 bin kişinin AK Parti'ye katıldığını ifade eden İl Başkanı Aydın Şengül, "AK Parti'ye 3 bin kişinin katılmasıyla AK Partimiz daha da güçlenmiştir. AK Parti olarak insan odaklı siyaset yapmaktayız. Her şey İzmir için diyerek gece ve gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aramıza katılan üyelerimiz de bize destek vererek daha etkili, hızlı çalışmalar yapmamızda büyük etken olacaklardır. İzmir'in her kesiminden vatandaşlarımızın akın akın partimize katılım sağlaması merkez partisi olduğumuzu bir kez daha kanıtlamıştır. Vatandaşımızın derdiyle dertlenen, mutluluğuyla sevinen, insanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışla çalışan herkese kapımız açıktır" diye konuştu. AK Parti kurulduğu günden bu yana çalışmaların sürdüğüne değinen Başkan Şengül, şunları söyledi: "Biz çalışmalarımızı diğer partiler gibi seçime iki ay kala seçim kaygısıyla yapmıyoruz. Biz AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana halkımızın huzuru ve refahı için, seçim olsun olmasın her gün çalışıyoruz. Oylarımızın sürekli olarak yükselmesi halkımızın çalışmalarımızı takdir ettiğinin göstergesidir. 2009 Yerel Seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni kazanarak İzmir halkına hak ettiği hizmeti vereceğiz. Ak Partili Belediyecilik anlayışıyla İzmir halkını tanıştıracağız" şeklinde konuştu. AK Parti'ye katılanlar arasında dikkat çeken isimler şunlar; Genç Parti İzmir İl Başkanı Abdullah Öz, Eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, BOrnova Eski Belediye Başkanı Cengiz Bulut, Göztepe, Rizespor, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynamış milli futbolcu Arif Kocabıyık ve İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Güngör.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 18:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmail Aslan IP: 78.171.49.xxx Tarih : 13.03.2008 18:55:30

Yağmur nereye yağarsa tarlasını oraya çekenler...İnsan biraz utanır. İsmail Aslan