9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

İzmir'e Çinli gelin

İzmirli Celal Geçer, 4 yıl önce Bodrum'da tanıştığı Çinli Hsu-Hua ile dünya evine girdi. Nikah töreninde çiftin 3.5 aylık oğulları da hazır bulundu. 

İzmir'de büfe işleten 26 yaşındaki Celal Geçer, 4 yıl önce çalışmak için gittiği Bodrum'da tanıştığı 27 yaşındaki eczacı Çinli Hsu-Hua'ya aşık oldu. Aşklarını evliliğe dönüştürmek isteyen çift, yaşadıkları prosedür sorunlarından dolayı ancak dün dünya evine girebildi. 4 yıllık bir uğraşın ardından İzmir Fuar Evlendirme Nikah Salonu'nda muradına eren çiftin yanlarında sevenlerinin yanı sıra 3.5 ay önce dünyaya gelen oğulları Mert Jin-Song'da vardı. 

Çift, nikah masasında imzalarını atarken kucaklarından indirmedikleri oğullarını imza atıktan sonra da öptü. Eşini çok sevdiğini belirten Celal Geçer, "Yazları turistik yerlere çalışmaya giderdim. 2002 senesinde Bodrum'da çalışırken, Hsu-Hua ile tanıştım. Bir süre sonra birlikteliğimizi evliliğe dönüştürmeye karar verdik. Ama ülkeler arası yazışmalardan dolayı çok da kolay olmadı. Ancak şimdi evlenebildik" dedi. 

Çinli gelin Hsu-Hua ise, "Türkiye'yi gerçekten seviyorum. Bugün çok mutluyum. Hollanda'da özel bir hastanede eczacı olarak çalışıyorum. Sözleşmem bittiği gün Türkiye'ye temelli gelerek yaşamımı bundan sonra burada sürdüreceğim. Tüm Çinli bayanları Türk erkekleriyle evlenmeye davet ediyorum. Türk erkekleri gerçekten çok iyi" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 12:18:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?