5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmirli vatandaşlar toplu konut istediler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, vatandaşlarla görüşerek, sorunlarını dinledi. Göksel’in iftarını açtığı evin sahipleri, toplu konut taleplerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, beraberindeki AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özer Gürbüz, Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Ali Aslan ile birlikte dün akşam iftarını Bayraklı Muhittin Erener Mahallesi’nde bir gecekonduda açtı. Göksel, daha sonra 4 aileyi de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti olarak maddi durumu kısıtlı ailelerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Göksel, bunu yapılan icraatlarla da gösterdiklerini ifade ederek, "AK Parti Hükümeti halkın sürekli içerisindedir. Ramazan ayı da halkla biraraya gelmek için vesile olmaktadır. Bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti’li yöneticilerle birlikte önce Binali Şentürk’ün evine gelen Milletvekili, aile üyeleriyle birlikte çorba ve makarnadan oluşan yemeği yedi. Yemekten sonra ailenin sorunlarını dinleyen Nükhet Hotar’dan hükümetin bazı illerde başlattığı toplu konut projesinin İzmir’de uygulanmasını isteyen Binali Şentürk, "Bizim gibi ailelerinde ev sahibi olabilecekleri şartlarda bir toplu konut çalışması yapılırsa, bizler de ev sahibi oluruz. Sizlere de minnettar kalırız" dedi.
Milletvekili Göksel, öncelikle daha az gelişmiş illerde başlatılan toplu konut çalışmalarının İzmir’de de yapılması için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden Binali ve eşi Resmigül Şentürk, işsizlikten yakınarak iş istediler. AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, 2005 yılından itibaren işsizlik konusunda iyileşmeler olacağını ve iş imkanlarının daha da artacağını dile getirirken, parasızlıktan okuyamayan kızları Hatice Şentürk’e burs, işsiz olan diğer kızları Sibel Öztürk’e bir hastanede iş bulma sözü verdi.

Genel Başkan Yardımcı Nükhet Hotar Göksel, daha sonra beraberindeki AK Parti’lilerle, Yalçın Akdenizli, Mehmet Kaya ve Tuncay Şimşek’in evlerine konuk oldu. Hotar, fakir ve yardıma muhtaç ailelere hükümet olarak destek verdiklerini ifade etti. Ziyaret edilen evlere iftarlıklar ve erzak torbaları dağıtıldı.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 15:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa şentürk IP: 88.236.138.xxx Tarih : 20.01.2009 00:09:40

bizim kimseden yardım istedigimiz yok bize allahtan başka kimsenin yardımınada ihtiyacımız yok ben akpartiye oyumu veriyorum tamam ama sizin gibi insanların duygularıyla oynayan dalga gecer gibi kameralarla eve girip gösteriş yapanlardan hayır gelmez siz yardım sever deil showmensiniz size ve sizin gibilere ihtiyacımız yok geldiginiz tarih 2004 suankı tarih 2009 nerdesiniz nerde yardımınız acı bibere tatlı demesin kimse...!