4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

İzmirli anneden, Hakkarili anneye destek

Çocukların küçülen giysilerinin doğuda ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilmesi için İstanbul’da başlatılan "Anneden Anneye Destek Projesi", İzmir’de 10 mağazada devam ediyor.

Molfix bebek bezi firması tarafından açılan standlarda toplanan 0-6 yaş grubuna ait giysiler, Bıcı-bıcı Temizlik şirketi tarafından yıkanıp ütülenerek, özel paketler haline getiriliyor ve yine Molfix firmasınca Ağrı, Adıyaman, Bingöl, Hakkari ve Malatya’ya götürülüp çocuklara dağıtılıyor.

Bıcı Bıcı Temizlik Şirketi’nin sahibi Pınar Kanar, amaçlarının ihtiyacı olan çocukları mutlu etmek olduğunu belirterek, "Kampanyanın çocuklar için olması nedeniyle toplanan giysilerin kullanıma hazır hale getirilmesi ve ilgili yaştaki çocuklara verilmek üzere ayrıştırıp paketlenmesi görevini üstlendik. Eşim ve ben elbiseleri hazır hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kampanya ile ihtiyaç sahibi birçok çocuğun tamamen giydirilmesi sağlanıyor" dedi.

Kampanyanın İzmir’de ve diğer illerde daha kapsamlı bir şekilde sürdürülebilmesinin önemine değinen Kanar, yerel ve ulusal basının kampanyaya daha fazla önem vermesini istedi.
Kampanya kapsamında İstanbul’da toplanan otuz bin parça giysi, geçtiğimiz ay Diyarbakır’daki çocuklara "Molfix" tarafından dağıtıldı. İzmir’den sonra proje Ankara, Bursa, Adana ve Gaziantep illerinde de sürdürülecek. Bu projeyle, 40 bin aileye yardım götürülmesi hedefleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 12:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuran sarı IP: 81.213.170.xxx Tarih : 7.03.2005 10:27:17
Yapılan bu çalışma beni çok sevindirdi.Çünkü benimde 2 yaşında bir kızım var. Kızımın küçüklerini değerlendirmek için ne yapabilirim diye düşünürken sizin kampanyanızla karşılaştım.sizlere nasıl ulaşabilirim acaba? Teşekkürler Bursa Mudanyadan saygılar.