5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

İzmirli kadınlar yoğurt tepsisinde altın aradı

İzmir’de Sakıpağa Süt ve Gıda firması, kuruluşunun 81. yıldönümü kutlamaları kapsamında ilginç bir yarışma düzenledi. Ev hanımlarına yönelik olarak düzenlenen yarışmada, büyük bir tepsi yoğurdun içine atılan altınları kadınlar ağızları ile arayarak buldu. Altını bulan ev hanımları sevinç çığlıkları attı.

Sakıpağa Süt ve Gıda firması, 81. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Mavişehir’de bulunan EGS Park Alışveriş Merkezi içinde ilginç bir yarışma düzenledi. Alışveriş yapmaya gelen kadınlara yönelik yarışmada içi yoğurt dolu büyük tepsilerin içine atılan altınları kadınlar ağızları ile arayarak bulmaya çalıştı. Toplam 10 kadının katıldığı yarışma iki etap halinde yapıldı. İlk yarışmada altınları ilk önce bulan Fadime Atlas ile Ayşe Aydemir finale kaldı.

Finale kalan iki yarışmacı arasında tekrar yapılan yarışmada ise Fadime Atlas yoğurdun içine atılan Cumhuriyet altınını bularak yarışmanın galibi oldu. Yarışmalar sırasında iki altını yoğurt içinde bulunan Fadime Atlas’a ödül olarak da Sakıpağa Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Sakıpağa, bir altın daha verdi. Böylece birinci olan Atlas, toplamda üç altın kazanmış oldu.
Yarışma sırasında yüzleri tamamen yoğurtla kaplanan yarışmacılar ilginç görüntüler oluştururken, izleyenler ise oldukça eğlendi. En çok küçük çocukların ilgi gösterdiği yarışma sırasında yarışmayı izlemeye gelenlere de bedava ayran dağıtıldı.

Sakıpağa Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Sakıpağa, 81 yıllık bir aile firması olduklarını belirterek, "Şirketimizin 81. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu kapsamda böyle eğlenceli olacak bir yarışma ile tüketicilerimizle bir araya geldik. Bundan oldukça mutluyuz" dedi.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 09:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?